echipa-medicala

21Dental Clinic

Suntem o echipa formata din medici tineri,axati mereu pe imbunatatirea perfomantelor medicale si pe integrarea mijloacelor digitale ce ofera o calitate si o predictibilitate crescuta tratamentelor realizate de catre noi

Specializati in tratarea cazurilor complexe implanto – protetice in special in reabilitarile cu implante dentare si dinti ficsi in 24 de ore. Astfel reusim sa redam zambetul pacientilor intr-un timp scurt, de multe ori acolo unde pare imposibil de rezolvat cazul, noi gasim solutia optima pentru fiecare caz in parte!

Fiecare membru al echipei este specializat pe o ramura a stomatologiei, astfel incat avem in cadrul clinicii specialisti pentru ortodontie, implantologie, estetica dentara precum si reabilitari bimaximare complexe. Suntem pasionati de stomatologie si de frumos, iar scopul nostru este sa redam pacientilor zambetul mult dorit la un nivel de calitate maxim !Fa cunostinta cu locul unde vei fi tratat!

Pentru ca stim cat este de important pentru tine sa ai parte de intelegere, am creat un ambiect si un decor armonios in cadrul clinicii dentare, tocmai ca tu sa te poti simti ca si acasa atunci cand vi in vizita la medicul stomatolog.